Nej men gud, vart tog jag vägen?

| Postat i: Mixed
0
Ojdå. Över tre dagar sedan jag skrev, vart tog jag vägen? Har absolut inte glömt bort bloggen, har haft i baktankarna hela tiden att jag ska uppdatera, men jag har aldrig riktigt haft orken bara. Helgen har bestått av, fest, tjejmiddag och massa soffmys. Och idag mötte jag upp min saknade vän Elin för lite prat, blev en middag på kina restuarangen för oss. Jätte gott, och verkligen jätte roligt.
 
Nu är jag hemma, ligger inbäddad i två styckna filtar. Usch det har verkligen blivit så himla kallt nu, gillas inte. Ligger iallafall i soffan, framför gossipgirl. Funderar på att göra mig lite nudlar. Vet inte om jag har något mer att skriva? återkommer helt enkelt!
http://distilleryimage9.ak.instagram.com/4f4e987a29d711e3852322000ae911da_8.jpg

Glömde bort tid & rum.

| Postat i: Mixed
0
Gud, kollade precis på klockan och insåg att den var alldeles för mycket. Suttit och pluggat i över två timmar, och då menar jag verkligen pluggat. Har kommit in i det hela nu, och det rullar på riktigt bra. Med både hjälp och pepp av Linnea. Skrivit över 700ord, och fler ska det bli. Nu ska jag se till att höja mina betyg. Va så upptagen så att jag helt och hållet glömde bort att laga mig en Middag, så nu medans mina pommes håller på att tillagas i ugnen sätter jag mig ner och skriver det här. Något annat jag tänkt på är hur fort det blir mörkt ute nu, klockan är 7 och det är svart ute. Så himla synd, Ljusa sommarkvällar är ju så pass mycket bättre, menmen. Vi ska väl ha lite av varje!

Helt världelöst inlägg.

| Postat i: Mixed
0
Såhär har jag suttit hela dagen. Med mobilen i handen, gossipgirl på datorn & en påse godis. Hur tråkigt som helst, och hur ointressant som helst, men jag kände för att uppdatera er lite. Jag har varken fått något plugg gjort eller städning, som jag nu skjutit upp hela veckan. Varför tar jag inte tag i saker och ting? nej. Nu måste jag verkligen, ska baaaara... Titta klart på gossilgirl avsnittet. Hörs senare.
 
 
 
 

Alla som inte dansar.

| Postat i: Mixed
0
Bild från ihelgen.
Godmorgon. Eller ja, godmorgon & godmorgon. Har varit vaken sen klockan 8. Vaknade upp med halsont & snyva, så jag stannade hemma idag. Ska både ta tag och städa rummet + garderoben, & plugga. Ska även se till att fixa massa saker till bloggen, så kika in lite senare!

ur min garderob

| Postat i: Ur garderoben
0
Hollister jeans. Mina absoluta favorit jeans, har i denna färg plus ljusa. De ljusa är mina aaabsoluta favoriter, men dom har tyvärr spruckigt mellan benen.. haha. Så måste köpe mig ett par nya. De är hur sköna som helst, sitter riktigt bra och är låga i midjan. perfekta!

Andra dagen avklarad.

| Postat i: Mixed
0
Turkiet.

Hej på er allesammans. Andra dagen på praktiken avklarad och det går såå bra. Världens mysigaste barn & Världens härligaste personal. För er som inte vet ska jag nu praktisera på en förskola 4 veckor framöver. Känns som att jag verkligen börjar komma in i del hela. Nu är jag iallafall hemma, ska slänga i mig något sorts mellan mål och sen måste jag faktiskt sätta mig och plugga, sagt det i flera dagar nu men nu måste jag verkligen. Har flera inlägg planerade nu, vissa publiseras under dagen/kvällen och en del imorgon. Puss.
 
 
 
 

Godmorgon Onsdag.

| Postat i: Mixed, Outfits
0
 
Jeans Hollister Linne Bikbok Tröja H&M Jacka Fjällräven.
Godmorgon. Hoppats ni sovit gott, för det har tyvärr inte jag. Somnade sent och vaknade tidigt. Blev inte mycket till sömn. Att gå upp och se att det bara är 4 grader ute gör inte morgonen bättre. Mamma får springa ut till förrådet och hämta uggsen. Blir någ premiär för både halsduk och uggs iår. Inga regnmoln på himlen iallafall, så det är ju alltid något +.
 
Som jag skrev igår, att jag hoppades på att vakna upp och må felfritt. NEJ Absolut inte felfritt. Men det fungerar! Sitter nu och äter frukost, Dagens outfit är ju inge vidare roligt. För nu under praktiken klär jag inte direkt upp mig, skulle helst villa sätta på mig en varm overall å gå runt i.
 
 
 

24 September 2013.

| Postat i: Mixed, Outfits
0
 
Hej på er. Nu är Tisdagen avklarad och det är ett snepp närmare fredag. Hade min första dag på praktiken idag vilket gick jätte bra. Efter det drog jag mig hem, och sedan dess har jag bara varit hemma. Tänkte ta mig upp till gymmet, men börjar känna mig riktigt hängig så vågande inte det. Får hoppas på att jag vaknar upp imorgon och mår felfritt. Nu ska jag iallafall ta och försöka släcka ner, börjar 9 imorgon så det är ändå helt okej.
Förresten, jätte konstigt. Vaknade imorse då jag trodde klockan var 8 (alltså dags att gå upp) Hade sån ångest över att jag var så trött men jag tog mig upp, väl i köket kollar jag på klockan. 02.00! Måste ha drömt att klockan var 8, men förstå känslan att få gå och lägga sig igen!
Vi hörs imorgon. Godnatt!

Mysfaktor.

| Postat i: Mixed
0
Rosa Mjukisbyxor, Två olika Tofflor, Världens mysigaste filt, & Nudlar framför några avsnitt gossipgirl.

En höstoutfit.

| Postat i: Mixed, Outfits
1
Tröja Ginatricot Jeans Dr denim Klocka ur&penn

Uschfyochblä. Hösten är här. Känns som att det har varit 2013s första riktiga höst dag idag. Regnat nonstop, regnet bara öser ner utanför just nu, och även fast man inte gillar det för fem öre har man ändå lust att gå ut och ställa sig i regnet, och bara stå där. Visst är det mysigt, men kalla & blöta dagar, det är ingenting för mig.